LXVIII Competición Club Internacional de Tenis de Campo de Vigo

Pablo Andújar foi o gañador da LXVIII Edición da Competición Internacional de Tenis, celebrada do 08 ao 16 de agosto no Country Club de Vigo. O tenista valenciano gañou na final ao italiano Marco Crugnola co resultado de 6-1, 3-6 e 6-3.

No sorteo de dobres Marco Crugnola (subcampión na proba individual) emparellado con Alessandro Motti, derrotou aos españois Pedro Clar e Pablo Martín-Adalia. O resultado foi 63 46 10-4.

Abaixo ofrecémosche as táboas de resultados.

Este torneo celébrase sen interrupción desde 1940, sendo un dos máis antigos e tradicionais do calendario español de tenis.

Ao longo das súas sesenta e sete edicións pasaron grandes figuras de todos os tempos e nacionalidades, entre as que destacan campións de Grand Slam e finalistas como Manuel Santana, Sergio Bruguera, Carlos Moyá, Marat Safin, Albert Costa, Juan Carlos Ferrero, Alex Corretja e Rafa Nadal, gañador do Concurso na edición de 2002.