Juan Gutiérrez campión no Open de Madrid en Silla

O xogador do ADM Club de Ferrol, Juan Gutiérrez, foi o campión da proba de dobres no Open de tenis de cadeira de rodas de Madrid en Alcorcón a semana pasada.

Juan GutiérrezJuan Gutiérrez, gañou na final ao vencer á parella Rodríguez-García por 6/3 6/2. Gutiérrez xogou en parella con Daniel Caverzaschi, o futuro do tenis español e campión individual deste Open.

No empate individual, o xogador ferrolán perdeu na primeira volta contra Francisco Javier Fernández por 6/4 7/6. No seguinte sorteo de consolación, gañou a Miguel Torres na final por 4/6 7/6 (4) 6/0.

Juan Gutiérrez fichou este ano polo club da Asociación Sociocultural para Discapacitados e non defraudou nas súas primeiras participacións; semifinais no Open de Ferrol, campión de consolación en Madrid e actualmente no 10 do ranking nacional.

O próximo campionato será o Aberto de Comunidades Autónomas, onde Álvaro Illobre e Juan Gutiérrez formarán a selección galega, dada a baixa por lesión de Martin Varela, que está en fase de recuperación.

• VIDEO 1: Resumo en vídeo fotográfico dos 4 partidos de semifinais (grupo 1 e 2) do Campionato de Madrid de tenis en cadeira de rodas, a favor de UNICEF.
  • VIDEO 2: Resumo en vídeo fotográfico dos 2 partidos finais (grupo 1 e 2) do Campionato de Madrid de tenis en cadeira de rodas, a favor de UNICEF.