O Real Club Tenis Coruña é Campión de España Cadete por Equipos de Clubes "Copa Amarela" 2016 na fase de consolación

Os equipos do Real Club de Tenis Coruña estiveron no Atlètic Terrassa Hockey Club, Barcelona participando no Campionato de España Cadete por equipos de clubes "Copa Amarela". Publicamos os teus resultados:

En fase de Consolación O Real Club Tenis Coruña proclámase Campión de España Cadete Masculino.

O sábado 2 de xullo, o equipo masculino gañou ao club sevillano Oromana na final de consolación.

O Real Club Tenis Coruña proclamouse este sábado campión de consolación masculino no Campionato de España por equipos cadetes do Club "Copa Amarela", celebrado do 27 de xuño ao 2 de xullo nas instalacións do Atlètic Terrassa Hockey Club (Barcelona).

O equipo masculino perdeu no dobre contra o Club de Tenis Mataró na primeira volta, no oitavo de consolación gañou contra Cabezarrubia por 4-0. Nos cuartos da táboa de consolación gañaron ao Club Covadonga.

Despois de gañar unha dura semifinal na táboa de consolación contra o club balear Sporting, o equipo coruñés logrou facerse co título tras vencer na última rolda á formación sevillana do CT Oromana por 3/1.
Pola súa banda, o equipo feminino, entre os oito mellores de España, perdeu en cuartos da eliminatoria final ante o club Cercle, de Sabadell, por 2/0.

O equipo feminino gañou por 2-0 contra o Club de Tenis Castro Urdiales e o CE Laietá por 2-1. Nos cuartos caeron ante o equipo do Cercle Sab cun resultado de 2-1.