Campionato Galego Absoluto por Equipos 2008

Esta competición comezou os días 29 e 30 de marzo para todas as categorías, agás a primeira. A 1a muller estivo no CT Pontevedra os días 1, 3 e 4 de maio. O 1o masculino no C.Dtvo. Universidade Santiago os días 26, 27 de abril e 3 de maio.

Nota: Como se indica no art. 11 do Regulamento básico, «Calquera xogador dun equipo de categoría inferior pode aliñarse co seu respectivo equipo de categoría superior segundo a orde establecida no art. 7 e sempre detrás do último xogador que teña a mesma clasificación, debendo anotarse esta circunstancia nos minutos correspondentes. Despois de xogar 2 partidos co equipo superior, non poderás xogar outro partido co segundo equipo. Para cumprir este artigo, os clubs que pretendan unirse a el deixarán un lugar no formulario de inscrición. » Os xogadores que se atopen nesta situación serán incluídos en letra vermella nas relacións dos equipos correspondentes, quedando invalidada a súa participación no equipo inferior.

PRIMEIRA CATEGORÍA

Imaxe activa Primeira categoría masculina:

A primeira categoría masculina estivo no Club Deportivo Universitario de Santiago os días 26, 27 de abril e 3 de maio de 2008. O Club de Tenis Coruña foi o equipo campión, gañando o Club de Tenis de Pontevedra na final polo resultado de 5-4. O terceiro posto foi para o equipo do CC Deportivo de Sanxenxo que venceu ao Club de Tenis Monterreal por 5-3.

Para ver os minutos de resultados, fai clic na seguinte ligazón:

- Resultados Rexistros 1a categoría masculina

Imaxe activa Primeira categoría feminina:

A primeira categoría feminina estivo no Club de Tenis de Pontevedra os días 1, 3 e 4 de maio de 2008. O equipo campión foi o Club Deportivo Universidade de Vigo, que venceu ao CC Mercantil e Ind. De Vigo na final do domingo por 3-2. .

- Resultados Actos 1a categoría feminina

Grazas a Ian Vázquez e Alejandro Soto puidemos crear estas dúas galerías de fotos. Se tes algunha imaxe do Campionato Galego por Equipos Absolutos que queiras publicar, só tes que enviarnos a info@fgtenis.net