Resultados da Liga de Veteranos do Atlántico + 35 + 55

A edición do 2006 da Liga Atlántica rematou o pasado fin de semana, 4 e 5 de novembro, no CC Mercantil e Industrial de Vigo, onde tivo lugar a proba Veteranos +35 e +55.

Liga de Veteranos do Atlántico +35:

Na categoría Veteranos +35, a Federación Galega de Tenis foi a clara vencedora ao vencer aos equipos de Leiria e Porto por 3-0. A clasificación foi a seguinte na categoría Veteranos +35:

• - Campión: Federación Galega de Tenis
  • - Subcampión: Asociación de Tenis do Porto
  • - 3o Clasificado: Asociación de Tenis de Coimbra
  • - 4o clasificado: Asociación de Tenis Leiria

Os xogadores que representaron á Federación Galega de Tenis nesta categoría son os seguintes:
Luis J. Ordieres Canal do Real Club Naútico de Vigo e Magin Raposeiras Iñarrea do CC Mercantil e Ind. De Vigo.
Parabéns !!

Liga de Veteranos do Atlántico +55:

Na categoría Veteranos +55, a Asociación de Tenis do Porto venceu na final á Asociación de Tenis de Leiria por 2-1. Nesta categoría, a Federación Galega de Tenis quedou no 4o posto. A clasificación foi a seguinte na categoría Veteranos +35:

• - Campión: Asociación de Tenis do Porto
  • - Subcampión: Asociación de Tenis Leiria
  • - 4o Clasificado: Federación Galega de Tenis

Andres Naveira Gonzalez do Country Country de Ferrol, Jose Luis Expósito Doel do Club de Tenis Coruña e Candido Cabo Montero do CC Mercantil e Ind. De Vigo que, segundo o que nos contaron, foi unha experiencia moi positiva e que recordarán con entusiasmo.

Exposición Veteranos +60:

Como proba piloto para a próxima tempada, disputáronse 3 partidos da Exposición de Veteranos de máis de 60 anos. Os nosos equipos seleccionados, Antonio Lobeto e Joaquín Maestú, gañaron aos seus adversarios portugueses por 2 a 1.
Antonio e Joaquín só foron golpeados dúas veces xa que os nosos amigos de Port formaban unha parella máis empática.
No individual, os 4 xogadores demostraron estar nun excelente estado de forma. O ano que vén a proba de máis de 60 anos será oficial.
Para ver as táboas de resultados da Liga de Veteranos do Atlántico +35 e +55, faga clic na seguinte ligazón: