Emma Baliña Rodríguez campioa do Master Warriors Tour 2022

Emma Baliña conseguiu ser campioa do Master Warriors Tour celebrado do 24 de setembro ao 1 de outubro en Villena (Alicante):

Estes son os resultados de todos/as os/as xogadores/as galegos/as:

1. Emma Baliña Rodríguez de Ureca foi a campioa na proba infantil. Na fase de grupos venceu ás suas tres rivais: A. Botella Díaz, M. Palacios Vaz e A. Fernandez Sánchez.
    No cadro final gañou en semis a Valentina Carreras Medina cun resultado de 6-1 6-0 e na final a Aitana Botella Díaz por 6-3 6-2. ¡Parabéns campioa!
  2. Nicolás Bellas Panadero do Real Club Tenis Coruña logrou un posto na fase final da competición infantil eliminando a todos os seus adversarios na fase de grupos: a M. Villar Uria 6-2 3-6 [10-8], a C. Martinavarro Redon 6 -0 6-0 e a V. Palomar Marquina 6-3 6-2. Hugo Tomás García eliminouno na fase final cun resultado de 6-4 0-6 6-2.
  3. Mateo Valares Otero do Fluvial de Lugo disputou a proba alevín. Na fase de grupos gañou a T. Martin Duffek por 6-2 e 6-3 pero perdeu ante A. García López e I. Barroeta Centelles.
  4. Yeray Quian Darriba do Real Club Tenis Coruña lesionouse na fase de grupos da proba cadete. Conseguiu gañar o seu primeiro partido ante G. Fernández Ornia e perdeu ante A. Ayllon Prado e P. Pérez Navarro.
  5. Clara Arambillet Martínez do Real Club Tenis Coruña tivo que retirarse por lesión na fase de grupos da proba cadete.